Tarieven

 

Wordt uw behandeling vergoed?

Fysiotherapiebehandelingen worden over het algemeen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het verplichte eigen risico en het vrijwillig eigen risico gelden niet voor zorg uit de aanvullende verzekering.

In sommige gevallen wordt de aandoening 'chronisch' genoemd. De aandoening staat dan op de lijst met chronische aandoeningen die door de overheid is opgesteld. In dat geval is verwijzing door een arts noodzakelijk en worden de behandelingen vanaf de 20e behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Deze behandelingen komen wel ten laste van het verplicht eigen risico.

Ook in geval van chronische indicatie zullen de eerste 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering vergoed moeten worden.

 

Tarieven en vergoedingen

  

TARIEVEN vanaf 1 januari 2023:
onderstaande tarieven zijn van toepassing als u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie of wanneer wij niet rechtstreeks kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar.


Therapiebehandeling in de praktijk

€ 42,50


Therapiebehandeling thuis

€ 62,10


Oedeembehandeling in de praktijk

€ 53,40


Oedeembehandeling thuis

€ 73,00


Screening en intake en onderzoek 

€ 54,50


Intake en onderzoek na verwijzing

€ 54,50


Niet nagekomen  afspraak*

€ 27,25ad*) indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Tijdelijke consulten i.v.m. waarneming dienen contant afgerekend te worden.
 
 
 
 
 
Powered by webXpress